Infused With Shea & Vitamin E, Snowkissed Sugar is.....

Snowkissed!: The Midwife's Marriage Proposal / Blind-Date Marriage (Mills & Boon M&B)

Bratz #SnowKissed Doll- Cloe

$32.99
 • Review
 • TAG : Snowkissed! - Norfolk County Council
ADD TO CART
 • #Snowkissed celebrates Bratz love for fun winter activities. Cloe, Yasmin and Jade come ready to hit the slopes in stylish snow gear including an après ski outfit. Outfits include fur-lined boots, ear muffs, white fluffy hats, patterned wool leggings and ski goggles. Accessories include hot cocoa mug and sticker sheets to customise their snowboards, sleds or skis. The #SnowKissed collection is perfect for your creative side as all the girls ski equipment can be customised for that perfect snow look. (SRP: £32.99).


  Jades #SnowKissed-winterstijl is een pluizige muts met kattenmotief, een grijze, gebreide jas met blauwe kraag van imitatiebont, een korte top met sneeuwvlokmotief, een schattige kawaii-legging en winterlaarzen met veters. Haar tweede #SnowKissed-outfit bestaat uit een pluizig wit jack dat past bij haar muts, een jurk met lange mouwen en een paar laarzen met blokhak. Daarnaast heeft ze haar babyblauwe haarborstel, witte wanten, een skibril, een beker warme chocolademelk en haar snowboard bij zich.


 • Jades #SnowKissed-winterstijl is een pluizige muts met kattenmotief, een grijze, gebreide jas met blauwe kraag van imitatiebont, een korte top met sneeuwvlokmotief, een schattige kawaii-legging en winterlaarzen met veters. Haar tweede #SnowKissed-outfit bestaat uit een pluizig wit jack dat past bij haar muts, een jurk met lange mouwen en een paar laarzen met blokhak. Daarnaast heeft ze haar babyblauwe haarborstel, witte wanten, een skibril, een beker warme chocolademelk en haar snowboard bij zich.

  De Bratz crew gaat de pistes op in deze #SnowKissed-collectie! Elke Bratz pop wordt geleverd met haar favoriete spulletjes, stickers om te versieren en twee volledige outfits. Een outfit voor op de piste en een om te relaxen in het huisje. De Bratz #SnowKissed-collectie bevat Cloe, Jade en Yasmin, van top tot teen gekleed in winterse stijl. Ze bereiden zich in hun favoriete uitrustingen voor op de piste.

  Bratz SnowKissed Doll- Cloe

  Cloe er klar for bakkene og komme i stor ski antrekk pluss et ekstra sett med …

  499,-

  449,- • Bratz SnowKissed Vinterhytte

  Etter en lang og morsom dag i løypene kan Bratz jentene kose seg inne i …

  799,-

  699,-  De Bratz crew gaat de pistes op in deze #SnowKissed-collectie! Elke Bratz pop wordt geleverd met haar favoriete spulletjes, stickers om te versieren en twee volledige outfits. Een outfit voor op de piste en een om te relaxen in het huisje. De Bratz #SnowKissed-collectie bevat Cloe, Jade en Yasmin, van top tot teen gekleed in winterse stijl. Ze bereiden zich in hun favoriete uitrustingen voor op de piste.

Bratz Snowkissed Doll Cloe | eBay

"Sarah Morgan’s Dr. Zinetti’s Snowkissed Bride is sure to lift your spirits, touch your heart, move you to tears and make you laugh out loud." -